Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA SCENA!

Zadivljujući, ali i zastrašujući prizor: Airbus izranja iz magle

screenshot/Facebook
01.08.2019.
u 12:40

Snimka je navodno nastala nedavno na aerodromu Gatwick, a objavljena je na zrakoplovnom portalu Aeronews

Snimka Airbusa A380 Emiratesa koji iznenada izranja iz gustog oblaka magle objavljena je na internetu prije nekoliko dana i postala je viralni hit.

Na snimci se na početku vide tek dva prizemljena zrakoplova easyJeta, a iznad njih niski su oblaci. Odjednom se pojavljuje golemi Airbus A380, klizi iz gustih oblaka i i svojom pojavom zasjenjuje zrakoplove na tlu.

Snimka je navodno nastala nedavno na aerodromu Gatwick, a objavljena je na zrakoplovnom portalu Aeronews. Objavljena je i na njihovu Facebooku, a potom i na Twitteru. Do sada su je na Facebooku pregledali više od 324.000 puta, a objavljena je u nedjelju.

Većina smatra kako je snimka nevjerojatna i fascinantna.

Ključne riječi

Komentara 2

TH
thu
12:57 01.08.2019.

Baš im se spušta gusta magla...

MA
maltez
13:21 01.08.2019.

Svakako zanimljiva snimka. To se zove stručno "magla u bancima" i ne predstavlja nikakav rizik za slijetanje, naročito s obzirom da je izvan touch down zone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije