Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČELNIK DOMOVINSKOG POKRETA

VIDEO Škoro se javio iz izolacije: 'Prebolio sam COVID-19, ovo nije laka bolest, čuvajte se'

Facebook/Miroslav Škoro
11.11.2020.
u 12:12

"No, kad već spominjemo Martinje, ne možemo, a da se ne sjetimo da su na današnji dan prošle godine neki organizirali fešte u nekim klubovima, donosili vreće novca", kaže, između ostalog, Škoro

Predsjednik Domovinskog pokreta i potpredsjednik Sabora Miroslav Škoro na svom se Facebook profilu u srijedu videozapisom javio iz samoizolacije. 

Kazao je kako je zajedno s obitelji uspješno prebolio COVID-19, apelirao je na sve građane da štite svoje zdravlje i zdravlje drugih, a na kraju govora osvrnuo se satirično i na političku zbilju odnosno na aferu Janaf

"Nakon višetjednog izbivanja iz javnog života zbog borbe s koronavirusom želim vas sve skupa pozdraviti i reći da sam zajedno s članovima obitelji pobijedio virus. To znači da ćemo se uskoro vidjeti u javnom prostoru. Želim i zahvaliti svima koji su mi se javljali i slali dobre želje. Nije ovo laka bolest, zato se pazite i čuvajte. Jednostavno se svi zajedno borimo protiv nečega što je dovoljno neistraženo i što može biti pogubno za određene dobne skupine. 

Što se tiče političkog života, vidjeli ste u ovih nekoliko tjedana da je Domovinski pokret u Saboru pokrenuo interpelaciju, a što je za posljedicu imalo otvorenu i konstruktivnu raspravu u kojoj se snagom argumenata govori o stvarima koje tište sve nas. Želim čestitati svim ljudima koji su sudjelovali u toj raspravi, a posebice Domovinskom pokretu koji je pokazao u samo nekoliko mjeseci da uistinu jest treća politička snaga u Hrvatskoj. 

Odgovori na našu interpelaciju u Saboru su identični i slijeva i zdesna. Vidi se da su svi oni zajedno umočeni u niz slučajeva te su pritom pokušali svugdje pronaći svoj osobni interes. 

Danas je 11.11. čuveno Martinje, ali to ćemo proslaviti drugom zgodom. Sad je najvažnije da svi pazite na zdravlje i zdravlje svojih najbližih. No, kad već spominjemo Martinje, ne možemo, a da se ne sjetimo da su na današnji dan prošle godine neki organizirali fešte u nekim klubovima, donosili vreće novaca. Bilo je tamo poznatih lica, bilo je svega... Stoga ćemo vidjeti može li se i u tom smislu napraviti neka zgodna interpelacija.

Neka vas dragi Bog čuva i vidimo se uskoro", poručio je Miroslav Škoro. 

Ključne riječi

Komentara 84

Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
13:31 11.11.2020.

Danas je godišnjica predaje 2 mil kn mita HDZovom direktoru Janafa u njegovom Klubu. Predlažem da se 11.11. proglasi Danom nepotizma i korupcije!

HA
Harki
15:28 11.11.2020.

Nije laka niti jedna bolest za Skoru, covjeka srcanog bolesnika!

Avatar speak_loud
speak_loud
17:41 11.11.2020.

Mito i korupcija idu dalje, taj se virus opasno širi među poklonicima SDPHDZ partije, izolacija ne dolazi u obzir, a ti nam bolesnici kapu kroje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije