Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užas u noćnom klubu

VIDEO Silovali djevojku, a sve je zgrozio njihov pozdrav nakon monstruoznog čina

Silovatelji
Foto: Wochit
1/2
16.10.2019.
u 09:48

Prije nego što je pobjegao iz kluba, dvojac je snimljen kako se pozdravlja, grli te gleda nešto na mobitelu.

Dvojici Talijana, Ferdinandu Orlandu (25) i Lorenzu Costanzu (26), sudi se u Britaniji zbog silovanja 23-godišnjakinje u noćnom klubu.

Dogodilo se to u veljači 2017. godine u klubu u londonskoj četvrti Soho. Oni su prvo plesali na podiju s vidno pijanom djevojkom koja je jedva stajala na nogama te je na silu pokušali ljubiti. Potom su je odveli u ostavu te je silovali. Nakon petnaestak minuta odvukli su je u ženski toalet.

Prije nego što su pobjegli iz kluba, snimljeni su kako se pozdravljaju, grle te gledaju nešto na mobitelu. Jasno, taj pozdrav, ''high-five'' (''daj pet''), nakon stravičnog čina zgrozio je javnost. 

 

Djelatnici kluba pronašli su djevojku u toaletu nakon sat vremena pa joj je jedan francuski par pomogao da sva u bolovima stigne kući.

Njezina cimerica potom je pozvala hitnu pomoć i policiju te je prevezena u bolnicu, gdje je operirana.

Dvojici nasilnika uskoro bi trebala biti izrečena kazna za silovanje. 

Komentara 33

Avatar navijač
navijač
11:39 16.10.2019.

Koji su to sudovi, strpati ljude u zatvor zbog toga? U Hrvatskoj sedmorica višestruko siluju i još snimaju maloljetnu djevojku pa se brane sa slobode. To je prava demokracija i sud.

Avatar intimus500
intimus500
10:21 16.10.2019.

a šta očekivati od stvorenja koji siluju ???

DU
Deleted user
18:58 16.10.2019.

Sad je hit silovanje, jel mediji? Koji ste vi strvinari da morate dizat stvari iz 2017. Međuostalom i vi ste krivi zbog te kulture silovanja! Promičete nakaradne vrijednosti i onda se čudite... Priča o paru swingerima, 10 stvari koje morate napraviti prije braka (normalno da su sve seksualno inspirirane), promicanje pornhub-a i njihovih statističkih izvještaja, a taj isti pornhub promiče Rape sex i druge devijacije... I čudite se? Šta se vi čudite majmuni. Danas je rijetkost biti normalan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije