Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV NESRETNIK

VIDEO Gledao u mobitel na poslu pa umalo poginuo: Svi su se hvatali za glavu

Foto: YouTube Screenhshot
02.10.2019.
u 18:03

Jedan od kolega koji je svjedočio padu samo se uhvatio za glavu.

Da tehnologija i koncentracija ne idu ruku pod ruku dokaz je i ova šokantna snimka muškarca koji je umalo poginuo zbog gledanja u mobitel.

Radnik u londonskom kafiću hodao je s mobitelom u ruci kad mu je pozornost ukrao i televizor pa ispred sebe nije primijetio otvor deset metara duboke rupe. Nesretnik je nogom zakoračio u rupu i odmah propao, iako se pokušao uhvatiti za rubove, prenosi Daily Mail.

Cijeli incident su primijetili i ostali radnici u kafiću, kao i posjetitelji. Jedan od kolega koji je svjedočio padu samo se uhvatio za glavu. 

Iako su svi pomislili da će završiti polomljenih kostiju ili čak mrtav, muškarac je imao više sreće nego pameti. Samo je istegnuo gležanj i koljeno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije