Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI 2020.

VIDEO Raspudić objavio predizborni spot: Na biračkom mjestu vas vidi Bog, ali ne i Plenković

Foto: Most
03.07.2020.
u 15:20

"Posebno bih se stoga obratio dosadašnjim HDZ-ovim biračima. Znam da morate izaći na izbore, ali razmislite. U samoći biračkog mjesta Bog te vidi, Plenković ne".

Nositelj liste Mosta u 2. izbornoj jedinici, Nino Raspudić, objavio je predizborni spot koji je mnogima privukao pažnju.

Naime, ovaj profesor s filozofskog fakulteta i bivši kolumnist u prilično kratkom video uratku birače poziva da u što većem broju izađu na izbore. 

"Ako treba, stavite masku", kaže Raspudić u spotu stavljajući masku na lice, a zatim kaže "uzmite kemijsku olovku". 

Međutim, u spotu nepoznati čovjek sa strane Raspudiću daje kemijsku olovku s natpisom HDZ, a baš u tom trenutku Raspudić kaže:

"Posebno bih se stoga obratio dosadašnjim HDZ-ovim biračima. Znam da morate izaći na izbore, ali razmislite. U samoći biračkog mjesta Bog te vidi, Plenković ne".

Time je aludirao na stranačku stegu koja postoji u HDZ-u i koja je javna tajna na svakim izborima, a prilikom čega središnjica stranke posebno mobilizira članove i simpatizere stranke na birališta, a sve u cilju očuvanja radnih mjesta ili ostvarivanja nekih novih beneficija. 

"Ovim spotom Raspudić se obratio biračima s desnice koje poziva da zaborave na stegu i stranačku infrastrukturu te da glasaju iz ideala, a ne koristi", samo su neki od komentara na spot koji je od petka ujutro cirkulira po društvenim mrežama

Komentara 45

FL
Flašgordon
16:13 03.07.2020.

Božje oko vidi sve ,pa tako i Vas gospodine Raspudiću.

GO
gojdoma
19:34 03.07.2020.

Neka prvi uredi brak po zakonu Božjem pa nek onda dijeli lekcije!

ŠA
šalata
19:24 03.07.2020.

Raspudiću kopiraš parolu iz talijanskih izbora poslje 2.svjetskog rata "Bog te vidi sekretar partije ne"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije