Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNA SE TKO JE POBIJEDIO

VIDEO Putin opet pokazao svoje sportske sposobnosti: Zabio čak devet pogotka u utakmici hokeja

Screenshot YouTube
10.05.2021.
u 22:32

Putin, koji posjeduje crni pojas u džudu i koji je često pokazivao svoje sportske sposobnosti, viđen je kako grli i pozdravlja igrače te kako dijeli nagrade, za razliku od dosadašnjih strogo socijalno distanciranih pojavljivanja tijekom pandemije.

Ruski predsjednik Vladimir Putin postigao je nekoliko pogodaka u utakmici hokeja na ledu, pojavivši se u ponedjeljak u amaterskoj ligi prvi put od početka pandemije. 

Putin koji se protiv koronavirusa cijepio prije više od mjesec dana, rekao je ranije u ponedjeljak da se prethodnog dana testirao na covid-19 antitijela i da su rezultati odlični. 

Noseći kompletnu hokejašku opremu i majicu s brojem 11, Putin je igrao pred publikom okupljenom na svečanom događaju koji je organizirala amaterska Noćna hokejaška liga u južnom gradu Sočiju.

 

Osnovana 2011. godine, liga okuplja bivše zvijezde hokeja na ledu, poslovne ljude i ruske političare. Putin povremeno prisustvuje događajima za poznate ličnosti. Posljednji put, Putin je igrao u prosincu 2019. godine kada je zabio osam golova.

Sudionici događaja u ponedjeljak, između ostalih, bili su ministar obrane Sergej Šojgu i guverner Andrej Vorobjev, kao i neke umirovljene ruske zvijezde hokeja na ledu, izvijestila je novinska agencija TASS.

Putin, koji posjeduje crni pojas u džudu i koji je često pokazivao svoje sportske sposobnosti, viđen je kako grli i pozdravlja igrače te kako dijeli nagrade, za razliku od dosadašnjih strogo socijalno distanciranih pojavljivanja tijekom pandemije.

Utakmica je u ponedjeljak završila pobjedom Putinovog tima s rezultatom 13 na prema 9, a predsjednik je postigao devet pogodaka, priopćio je Interfax. 

Ključne riječi

Komentara 14

SI
sisavac
07:27 11.05.2021.

biden ga pobijedi u čitanju s blesimetra. kakav hokej, biden je iznad toga. možete razgovarati s njime, i u tom razgovoru mu budete i žena i muž, i brat i prijatelj...

AF
afer
22:46 10.05.2021.

Da-Da, mrtva patka leti, već viđeno!

KI
kit1772
07:45 11.05.2021.

nije golman lud pa da zavrsi u gulagu ili kazachok mu stave u gace

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije