Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVOREN STACIONAR

VIDEO Prvi pacijenti oboljeli od COVID-19 pristigli u Arenu Zagreb, pogledajte prizore

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/9
28.11.2020.
u 18:12

Pojedinačno zaprimanje pacijenata u stacionaru počelo je subotu u 12 sati gdje će pacijenti biti dovezeni sanitetskim prijevozom Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba.

U zagrebačku Arenu počeli su pristizati prvi pacijenti. Naime, radi se o petnaest pacijenata srednje životne dobi, s lakšim kliničkim slikama koje zahtijevaju daljnje liječenje kroz intervensku ili druge terapije.

Pacijenti su do dolaska u stacionar Arena Zagreb bili hospitalizirani u KB-u Dubrava, Klinici za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" i KBC-u Sestre milosrdnice.

Pojedinačno zaprimanje pacijenata u stacionaru počelo je subotu u 12 sati gdje će pacijenti biti dovezeni sanitetskim prijevozom Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba.

- Medicinsko osoblje stacionara Arena Zagreb čini 18 liječnika, tri vojna i 15 iz KBC-a "Sestre milosrdnice" te 20 medicinskih sestara iz KBC-a Zagreb i šest iz vojnog saniteta. Liječnički tim čine liječnici različitih specijalnosti, a voditelji smjene će uvijek biti liječnici internisti. Smjene liječničkih i sestrinskih timova je svakih 12 sati kako bi svi pacijenti imali 24-satni nadzor i zdravstvenu skrb - navodi se u priopćenju.

VIDEO: Medicinsko osoblje stiglo u Arenu prije dolaska pacijenata oboljelih od koronavirusa



 
Ključne riječi

Komentara 15

Avatar JPlesi
JPlesi
18:56 28.11.2020.

tko u ovo vjeruje neka samo nastavi vjerovati ..meni treba malo više i dulje da me uvjere u nešto što sam siguran da je istina.. ovo je sve na montirano i namješteno a scenariji su različiti radi malo promjene...no nekaa samo glume jer im to ide dobro ali je pitanje koliki im i vjeruju u to sve...ono što oni prikazuju da im ljudi vjeruju isto je tako na montirano i scenirano...

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
18:27 28.11.2020.

Vidi se ležerna opuštena skupina ljudi. Nikakav sudnji dan. I zbog toga je trebalo trošiti novce građana na zatvaranje i opremanje arene?

Avatar šaka_jada
šaka_jada
00:50 29.11.2020.

Medicinsko osoblje? a da nije slučajno to neka ekipa "aktivistica" iz kojeg sumnjivo financiranog NGO-a koji djeluje na tlu rh?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije