Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNA MARY

VIDEO Profesorica rođena bez ruku podučava pomoću stopala

A Suitable Boy
Foto: HarperCollins
1/2
21.09.2012.
u 10:49

Kad nešto voliš raditi, onda te u tome nitko ne može spriječiti, poručuje profesorica iz Ohija

Profesorica Mary Gannon iz Ohija vlastitim primjerom svojim učenicima pokazuje kako se snagom volje i ustrajnošću može ostvariti životna želja. Iako je rođena bez ruku, Mary to nije spriječilo da postane profesorica.

Kako bi znanje iz matematike što bolje prenijela svojim učenicima u Ohiju, Mary se koristi školskom pločom jednako kao i drugi kolege iz škole. Umjesto ruku koristi se stopalima kako bi pisala po ploči, radila na računalu ili držala papir.

Kaže da je to ono što je oduvijek htjela raditi i da se, bez obzira na to što nema ruke, ne osjeća hendikepiranom. 

– Kad nešto voliš raditi, onda te u tome nitko ne može spriječiti – poručuje ova profesorica koja, prema riječima učenika, pozitivno djeluje na njih.

Komentara 12

G1
grom 111
16:44 21.09.2012.

kaze uceniku uzmi kredu iz noge a noge nije prala 5 dana ha ha

OB
-obrisani-
17:30 21.09.2012.

21.09.2012. u 16:44h grom 111 je napisao/la: kaze uceniku uzmi kredu iz noge a noge nije prala 5 dana ha ha .. Bože da li je mguće da postoje ovake osobe kao što je grom 111

BU
Bune
13:14 21.09.2012.

Tako je u svijetu a u HR nebi moglda dobiti liječnički jel to struka tako zahtjeva. HR je nacistička zemlja što se tiće invalida u njoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije