Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
65 5°C
  • Blacknemesis8:

    Sto godina nece oprati sramotu. Cijeli svijet je gledao razaranje Dubrovnika, nakon razaranja Vukovara. Sramotu nemogu ni dandanas podnjeti. Sama recenica, "....srpski i crnogorski barbari rusilo svjetsku bastinu..", ubija ih u pojam. Cude se kao, "...ko nas bre zavadi...", a ... prikaži još! zaboravljaju mrtve i ranjenje. Koliko su obitelji zavili u crno. Nismo isti, nitko nije isao pucati po CG ili napadati ili granatirati civile..!!??!! Napad na civile je neoprostiv. I, nesmije se nikad zaboraviti. Dubrovacka sloboda je krvavo placena. Kako to zaboraviti. Nikada. Braniteljima vjecna hvala. I Slava im navijeke. Nikad zaboraviti.

  • IzKamena:

    Mala ali odlučna skupina branitelja ( general Daidža i ljudi s kamena) nanijela teške gubitke (200+ za pola sata) neprijatelju kod Čepikuća. Pobjednička vojska jaka.

  • Blacknemesis8:

    Zasto se od tih yugovica i ostalih, iz skupine "...ko nas bre zavadi...", nepita, kako to, da od Vukovara do Dubrovnika, nijedan Hrvatski vojnik nije napadao drugu drzavu...??!!! A, yugovojska, opet, gdje god je to mogla...??!! Nesmijemo prepustiti tumacenje rata ... prikaži još! svakome. Branitrlji i narod vrlo dobro zna, a zna i svijet, tko je i zasto napadao. Zato nedajmo da nam peru glave yugovici a la ko nas bre zaavadi...?!! I domaci politicari. Sa zrtvama odnosno Domovinskim ratom nema sale ni zezamja. Previse civila i mladih heroja je platilo zivotom, kako bi se odhrvali zlotvora. Vjecna im hvala.

Još iz rubrike Vijesti

Karantena za zaražene koronavirusom u Austriji
AUSTRIJA

Epidemija se širi, preko 10.000 oboljelih, eksperti traže posebnu zaštitu rizične skupine, kaos s maskama

Koronavirus
Koronavirus u Hrvatskoj

Istra drugi dan zaredom bez novozaraženih. U Zadarskoj četiri, na Murteru isto četiri nova slučaja

Zagreb: Sjednica Gospodarsko-socijalnoga vijeća o očuvanju hrvatskog gospodarstva
Mjere zaštite od koronavirusa

Malenica: Od danas će se kroz sustav e - građani moći izdati propusnica