Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD U SYDNEYU

VIDEO Prišao policajcu s leđa i ubo ga lovačkim nožem. Nije stao ni nakon šokera

Foto: Screenshot
1/5
23.04.2019.
u 11:21

Stravičan napad snimile su i nadzorne kamere, a Edwardsovi kolege uspjele su šokerom svladati napadača koji je optužen po nekoliko točaka

Australski policajac Hayden Edwards (30) neće po dobrom pamtiti intervenciju koju je imao na Veliki petak na središnjem željezničkom kolodvoru u Sydneyu.

Nakon što su završili s intervencijom policajac je stajao s kolegom i razgovarao kada mu je s leđa prišao nepoznati muškarac i zabio mu veliki lovački nož u leđa.

Stravičan napad snimile su i nadzorne kamere, a Edwardsovi kolege uspjeli su šokerom svladati napadača koji je optužen po nekoliko točaka.

Policajac je prebačen u bolnicu Royal Princ Alfred, gdje su mu sanirali ranu veliku šest centimetara. Već u subotu poslijepodne pušten je iz bolnice, javlja Canberra Times.

Zaposlenik Sydney Trainsa vidio je bijelca kako maše nožem dok ga policajci pokušavaju smiriti. Rekao je kako se on nije htio zaustaviti čak ni nakon što su policajci primijenili šoker.

Ključne riječi

Komentara 17

PA
Pax
11:51 23.04.2019.

Bitno da su odmah istakli da je bijelac!

DU
Deleted user
11:37 23.04.2019.

Zapravo, policajcima bi na ovom našem demokratskom, liberalnom i tolerantnom Zapadu trebalo oduzeti vatreno oružje i opremiti ih pištaljkama, šokerima, popisom svih mogućih ljudskih prava i sloboda koja se ni u kom slučaju ne smiju kršiti, te knjižicama s napucima kako uvjeriti manijake da zabijanje noža policajcu u leđa iz čista mira nije OK, i da bi se zato takvi trebali predati bez uporabe sile. Svašta!

TK
Ten-kre
11:54 23.04.2019.

Da su ga šokirali 45-icom, sigurno bi stao. Garantiram.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije