Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZAČ BMW-A

VIDEO 'Prije nego se zabio u naplatne kućice, promašio me za nekoliko centimetara'

Vozač BMW-a
Foto: Facebook
12.07.2019.
u 22:42

Vozač koji ga je snimio rekao je da je nepropisno vozio autocestom vrludajući lijevo-desno

Vozač BMW-a koji je u četvrtak skrivio tešku prometnu nesreću na naplatnim kućicama Sveta Helena u kojoj su ozlijeđene tri osobe snimljen je na autocesti od Varaždina prema Zagrebu kako nepropisno "juri" između automobila i kamiona.

Informacije koje su od tada počele izlaziti opisuju što je vjerojatno uzrokovalo nesreću, a najnovija od njih je videosnimka koju je snimio jedan vozač koji se određeno vrijeme vozio iza vozača BMW-a.

- Snimao sam njegovu vožnju autocestom još od Varaždina, budući da nije vozio po propisima, već je vrludao cestom. Prije nego se zabio u naplatne kućice, promašio me za nekoliko centimetara - rekao je čitatelj za Varaždinski.hr.

VIDEO Snimka BMW-a kako punom brzinom nalijeće na automobil na naplatnim kućicama Sv Helena

Komentara 37

JM
ja-ma
23:47 12.07.2019.

Pa kad već imaš mobitel u ruci i voziš iza njega od Varaždina onda zoveš 192 i prijaviš ga.Nismo jednom to napravili.Policija bi ga čekala kod prvog izlaza i spasio bi ljude.

BA
Barisic
23:08 12.07.2019.

Da i tome sto snima treba se vozacka oduzeti! Mobitel u ruci i vozi skoro 160! Jako opasno...

IL
Ilustrissimus
01:46 13.07.2019.

Kad se čovjek muči i s mukom zaradi novac za takav auto ne pada mu ni na pamet da vozi kao neki nadrogirani majmun. Ja bi te nadrogirani balavce zajedno s njihovim roditeljima strpao u zatvor kad ih niš pameti ne nauče.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije