Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otpjevala mu i pjesmu

VIDEO Pogledajte tortu koju je predsjednica poklonila Bandiću za rođendan

Kolinda Grabar-Kitarović i Milan Bandić zajedno prate utakmicu Hrvatska - Portugal na ovoj fotki iz 2016.
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/11
23.11.2019.
u 22:46

Bandiću je jučer na rođendanskoj proslavi među ostalima bio predsjedničin suprug Jakov Kitarović

Saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja objavio je danas snimku na kojoj predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović pjeva rođendansku pjesmu zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću, koji je podržao njezinu kandidaturu za novi mandat.

Osim pjesmice Bandić je od predsjednice dobio i tortu. Fotografiju je objavila novinarka Nove TV na Twitteru:

Bandiću je jučer na rođendanskoj proslavi među ostalima bio predsjedničin suprug Jakov Kitarović, a predsjednica je pjesmu otpjevala na obilježavanju 12. Broćanske večeri u jednom zagrebačkom restoranu. Bandić je na dolasku na proslavu u drugom lokalu posebno zahvalio Jakovu Kitaroviću, a zamolio je i aplauz za predsjednicu koja mu je otpjevala pjesmu. Upravo su Jakov Kitarović i predsjedničin savjetnik Tomislav Madžar Bandiću navodno odnijeli tortu.

Grmoja je video i post objavio uz hashtag #sadilnikada, što je slogan predsjedničkog kandidata Miroslava Škore, kojeg podržava Most.

- Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović, koja se za novi mandat bori i najavom borbe protiv korupcije, pjesmom čestita rođendan višestrukom uskočkom optuženiku Milanu Bandiću. Ništa drugo nisam ni očekivao od osobe kojoj je bjegunac od hrvatskog pravosuđa organizirao proslavu rođendana. Jedino što očekujem je da ovaj narod konačno progleda i odluči se obračunati s ovom koruptivnom hobotnicom - komentirao je Grmoja.

Komentara 243

SO
sohnahoakasaa
20:19 23.11.2019.

Smeta vam Bandić i banderosi? Pa ko ga je biral za gradonačelnika Glavnog grada Hrvatske? Vanzemaljci ili nektko gori od najgorih. I ne samo njega. Svu ovu oligarhiju? Kome se vi to točno rugate, pljujete i vređate? Dajte se pogledajtejte u ogledalo jer do duše vlastite vam oko ne vidi. Sram vas bilo. Svi smo žrtve vas nemoralnih, bez kriterija, bez poštenja i bez vlastite odgovornosti za sve svoje propuste a onda i one koji se tiču zajednice i ovog Naroda.

RE
Rex
23:15 23.11.2019.

Hahaha komunjare na aparatima

PR
Princeza
18:14 23.11.2019.

Kraljice mogu te samo mrziti. Jos 5 godina si predsjednica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije