Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sestra Ivice Todorića

VIDEO Poruka Jadranke Todorić: Snimajte cvijeće, a ne jad koji mi prolazimo

Agrokor - Jadranka Todorić
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/11
18.10.2017.
u 11:38

Na pitanje je li se čula s bratom, Ivicom Todorićem, rekla je da ga je zadnji put vidjela u svibnju

Sestra Ivice Todorića, Jadranka Todorić, nakon što je jučer novinare koji izvještavaju ispred Kulmerovih dvora kritizirala jer "uznemiravaju državu", jutros je poslala poruku ljubavi. 

– Ova dva-tri crvena drveta, zar nisu lijepa? Neka mi se javi netko tko je njih snimio, a ne tugu i jad koje mi prolazimo zato što vi ne snimate cvijeće i leptire – kazala je Jadranka Todorić te poručila novinarima da su ozbiljno povrijedili prava djece, piše HRT.

– Ovdje ima malodobne djece, lijepo pozdravljam pravobraniteljicu za dječja prava, neka vas uputi da slikate ljubav, cvijeće, drveće i majku koja ima dijete u naručju, a ne ovo – kazala je. 

Na pitanje je li se čula s bratom, Ivicom Todorićem, rekla je da ga je zadnji put vidjela u svibnju. 

 

– Moj brat i ja ne trebamo se čuti. On je uvijek sa mnom, ja sam uvijek s njim. I vi, kad biste znali što je ljubav, onda biste znali da je brat sa sestrom, a sestra s bratom uvijek. Ne može on meni nedostajati, kako ne razumijete. Meni ljubav ne nedostaje, ja je imam više nego što je svijet velik. Bilo bi mi drago kad biste svi vi s onima koji su vam dragi dijelili ljubav, a ne ono što dijelite – zaključila je Jadranka Todorić.

 

Komentara 38

MM
mmaarriinn87
11:49 18.10.2017.

Šta je najtragičnije ona iskreno misli da su oni žrtve.

DI
Dingač
11:53 18.10.2017.

mafijaška familija Todorić je jako osjetljiva na istinu. zašto nije uhićena i ova stara mafijašica?

KO
komunikolog
12:01 18.10.2017.

Novinari nisu 20 godina smjeli ništa pisati protiv Todorića, samo hvalospjeve. Sada su dobili dozvolu, sav bijes i jad hoće vratiti za dva dana!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije