Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODMAH SUSPENDIRANA

VIDEO Popela se na stol i maltretirala profesora, reakcija razreda je žalosna

razred
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/4
07.12.2018.
u 10:12

Viralna snimka nastala je u ponedjeljak i izazvala je negativne reakcije u javnosti

Učenici srednje škole Calhoun County u američkom gradu St. Matthewsu smijali su se kolegici koja je stajala na stolu profesora i nogama mahala prema njemu kao da će ga udariti.

Viralna snimka nastala je u ponedjeljak i izazvala je negativne reakcije u javnosti zbog neprimjerenog ponašanja učenice koja rukom udara profesora po glavi te na kraju i pleše na stolu dok profesor napušta prostoriju. Cijelo to vrijeme razred je sve popratio – smijehom.

Učenica je ekspresno suspendirana s nastave a sada će se suočiti i s optužbama za napad trećeg stupnja i neprimjereno ponašanje u javnosti. Učitelj je na ''administrativnom dopustu''.

Škola u priopćenju navodi kako surađuje s policijom te da je predloženo da se učenica izbaci iz škole. 

Ključne riječi

Komentara 41

Avatar Keep_calm
Keep_calm
11:07 07.12.2018.

Naša prosvjetna inspekcija bi iz škole izbacila - profesora.

ZA
Zapadnjak
10:49 07.12.2018.

Javna ustanova niske kvalitete usluge (u ovom slucaju obrazovanja) plus manjina koja moze radit sto god hoce samo zato sto je manjina, evo to je recept na koji radikalni ljevicari uspjevaju upropastit svaku zemlju ukoliko su dovoljno dugo na vlasti...

Avatar Dr Evil
Dr Evil
12:42 07.12.2018.

Prije tri godine je jedan naš ravnatelj uletio u razred dok je roditelj mlatio učiteljicu za vrijeme nastave. Dok ih je pokušao razdvojiti da ne ubijei učiteljicu siledžija je dohvatio ravnatelja...i na kraju dolazi "hrvatska" policija (čitaj : milicija), sve troje privodi u stanicu, sve troje tretira na jednak način, svima prekršajne prijave i svima novčana kazna "zbog narušavanja javnog reda i mira"...E sad... šta je taj ravnatelj trebao, kad je vidio da roditelj-siledžija mlati učiteljicu za vrijeme nastave, trebao je izvaditi mobitel, nazvati muriju udaljiti se par metara i čekati 5-10 minuta da dođe murija i gledati kako ovaj mati učiteljicu pred učenicima?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije