Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆENJA u ogulinu

VIDEO: Policijska potjera u središtu grada: Uhvatili dvojicu, ostali se razbježali

Potjera u Ogulinu
Screenshot
26.03.2019.
u 09:28

Policajci su uhitili dvojicu migranata, dok se nekolicina njih trčeći dala u bijeg kroz Štrosmajerovu ulicu, pokraj Obrtničke škole, prema pruzi

Nešto poslije 8 sati u Ogulinu u samom središtu grada nekoliko policijskih vozila lovilo je automobil registarskih oznaka BIH, javlja OGportal.

Rotirke i sirene dale su naslutiti da je riječ o potjeri, a uskoro je postalo jasno da se radi o nekolicini migranata u automobilu koji su se dali u bijeg nakon što su bili prisiljeni zaustaviti automobil.

Policajci su uhitili dvojicu migranata, dok se nekolicina njih trčeći dala u bijeg kroz Štrosmajerovu ulicu, pokraj Obrtničke škole, prema pruzi. Za njima je nastavila i policija.

Video: Migranti izletjeli iz kamiona kod Šibenika

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Dadinho
Dadinho
10:26 26.03.2019.

IVAN PRENAR FEJS STATUS na ovu temu: Nedavno su svi mediji objavili vijest da je "spašena" ilegalna migrantica u visokom stupnju trudnoće na Plješevici. Neki mediji su uz to priložili i sliku velikog trudničkog trbuha. Očito ni jednom mediju nijeje palo na pamet da se pitaju koja bi to trudnica a trbuhom do zuba išla "marširati" preko Plješevice. Međutim, nije to bilo ni bitno, vijest je imala svoj cilj, prikazati "bespomoćnu" ženu kako ju naša "suosjećajna" policija nosi jer "jedva hoda". Kakav dirljiv prizor zar ne? Jedini problem u cijeloj priči bio je taj da ta žena uopće nije bila trudna o čemu je kasnije izvjestio i HRT >> https://vijesti.hrt.hr/…/trudnica-spasena-na-plesivici-uopc… Međutim, pitanje koje se postavlja jest kako mainstream mediji reagiraju na neku informaciju o migrantima koju objave alternativni mediji, a koja se kasnije ispostavi kao netočna, svi se propnu na zadnje noge i tvrde da je namjerno plasirana lažna informacija. Međutim, kada mainstream mediji naprave identičnu stvar, odnosno objave informaciju koja se kasnije ispostavi kao netočna nitko od "fact chekera" ih ne optužuje za širenje lažnih informacija. Sustav funkcionira ovako: ako objavite lažnu vijest o migrantima koja je za migrante pozitivna, onda to nije fake news, a ako je lažna vijest kojim slučajem negativna, onda je to fake news. NASTAVAK....

DU
Deleted user
12:25 26.03.2019.

Migranti u Hr,ma ne moze biti ,pa mi kontroliramo nasu granicu,tako tvrdi ministar.Sad ce vijest sljedecih dana koliko su ih uhvatili pri ilegalnom prelasku,haha.

DU
Deleted user
11:40 26.03.2019.

Vic stoljeća. Uhitili dvojicu a propuštaju ih preko granice do par stotina dnevno. I to po snimcima neke i sa automatskim oružjem. Kakva farsa i mazanje očiju javnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije