Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODAN SUSRET

VIDEO Medvjed radio kaos po gradu: Taksist u zadnji tren spasio neopreznog mladića

19.05.2020.
u 09:19

Iako su mnogi stanovnici kazali da se tako nešto nikad prije nije dogodilo u njihovom gradu, drugi su pak stava kako to nije ništa čudno s obzirom na to da se lik medvjeda nalazi na gradskom grbu.

Bizaran incident dogodio se u ruskom gradu Jaroslavli, inače udaljenom 260 km od Moskve. Snimke su ulovile trenutak kad se medvjed susreo s nesretnim prolaznikom. 

Kad je mladić vidio medvjeda odmah je izvadio van mobitel u pokušaju da snimi životinju. No, medvjed očigledno nije bilo raspoložen za to jer ga je odmah skočio na njega. 

Život mladiću spasio je taksi čiji je dolazak prestrašio medvjeda. Taksist je prevezao žrtvu u bolnicu gdje su ga tretirali zbog ozljede kuka. 

Međutim, medvjed je nastavio lutati ulicama te je proganjao drugi automobil čiji je vozač to snimio. Usprkos činjenici što su vlasti vrlo brzo bile obaviještene, medvjed je uspio pobjeći, a snimke su završile na internetu. 

Iako su mnogi stanovnici kazali da se tako nešto nikad prije nije dogodilo u njihovom gradu, drugi su pak stava kako to nije ništa čudno s obzirom na to da se lik medvjeda nalazi na gradskom grbu, piše Russia Today. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije