Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okršaj na benzinskoj

VIDEO Pokušali su opljačkati studente, ali na ovo nisu računali

Pljačka na benzinskoj
Foto: Broward Sheriff's Office
28.03.2019.
u 08:53

Policija je na mjestu događaja zatekla četvoricu studenata koji su rekli kako im je, dok su punili automobil gorivom, prišao muškarac sa srebrnim pištoljem, uperio ga u njih i rekao: "Dajte mi sve što imate!"

Naoružani razbojnici odgrizli su malo prevelik zalogaj kad su na benzinskoj postaji u SAD-u pokušali napasti četvoricu studenata.

Ured šerifa u Browardu (Florida) objavio je snimku događaja od 24. ožujka, na kojem se može vidjeti kako je pokušaj pljačke završio okršajem. 

Pogledajte video okršaja na benzinskoj:

Kako je objavio šerifov ured, reagirali su na dojavu o pljački oko 3.35 sati ujutro, a na mjestu događaja našli su četvoricu studenata koji su rekli kako im je, dok su punili automobil gorivom, prišao muškarac sa srebrnim pištoljem, uperio ga u njih i rekao: "Dajte mi sve što imate!"

Iako u strahu za svoje živote, žrtve su zgrabile napadača i bacile ga na tlo. Dok su se hrvali, prišao je drugi osumnjičenik, koji je poslije identificiran kao Kevin Campbell, i koji je počeo odguravati žrtve sa svog kompanjona. 

Tijekom okršaja pištolj je pao na tlo, a jedan od napadnutih uzeo ga je i uperio u napadače koji su potom zbrisali u crnoj Hyundai Sonati. Srećom, žrtve su upamtile registracijsku pločicu. Policajci su stoga oko 4.15 stigli do vlasnikove adrese, gdje su zatekli Campbella koji je pobjegao, ali je pronađen dok se skrivao u grmlju. 

Naoružani napadač još je uvijek u bijegu i policija traga za njim.

Pištolj, srebrni 9-milimetarski Taurus, ukraden je 2017. tijekom provale u vozilo.

Ključne riječi

Komentara 10

MA
Markooo
11:19 28.03.2019.

Pogotovo ovaj u crvenoj košulji. Prava piz.a! Prijatelji mu mogu izgubiti glavu, a on napunio gaće i gleda. Trebali su zamoliti pljačkaše da ga povezu sa sobom

Avatar Apsalar
Apsalar
11:50 28.03.2019.

Što će ovima pištolj kad očito nitko od njih nije imao namjeru upotrijebiti ga. Samo mašu njim kao majmuni u Odiseji.

LA
lajh1985
12:01 28.03.2019.

Sa onim u crvenoj kosulji ne treba izlazit van jel ak zagusti bu odmah zmaglio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije