Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDAR DVAju VOZILA

VIDEO Pojavila se snimka stravične nesreće u tunelu Sv. Ilije

Nesreća u tunelu Sveti Ilija
Foto: Grude.com
08.04.2019.
u 14:08

BMW kojim je upravljao 24-godišnjak u zavoju je prešao u suprotni prometni trak i frontalno se zabio u Citroen

U stravičnoj prometnoj nesreći koja se u nedjelju popodne dogodila u tunelu Sv. Ilije kod Makarske poginuo je 24-godišnji mladić, a teško je ozlijeđen hrvatski nadbiskup mons. Ante Jozić. Snimku nesreće koja se dogodila u tunelu dobili smo od čitatelja.

Do sudara u kojem su sudjelovala dva osobna automobila došlo je 50-70 metara nakon ulaza u tunel iz smjera Makarske, s južne strane, u nedjelju oko 18.15 sati. BMW kojim je upravljao 24-godišnjak u zavoju je prešao u suprotni prometni trak i frontalno se zabio u Citroen.

Mladić iz prvog vozila prebačen je u KBC Split, gdje je nedugo nakon nesreće preminuo.

Mons. Jozić vozilom hitne pomoći prevezen je u Klinički bolnički centar Split, gdje je primljen s ozljedama koje su bile kvalificirane kao teške. Nakon operacije stanje mu je stabilizirano iako je još uvijek kritično.

Ključne riječi

Komentara 87

Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
14:15 08.04.2019.

Lako što neki ubiju sebe divljanjem na cesti, ali ubiju i nedužnog čovjeka.

Avatar antimaterija
antimaterija
15:07 08.04.2019.

I tako ni kriv ni dužan svako može sradati zbog cestovnih divljaka, kojima naša država očigledno ne može stati na kraj. Tek ostaje za vidjeti hoće li novi zakon po tom pitanju išta promijeniti, ali vezano uz mlade vozače već je sada jasno da je zakon nedostatan, naime ne predviđa i kaznenu suodgovornost i stvarnih vlasnika redovito skupih i snažnih automobila. Nadalje zakonom nije onemogućena kupnja odnosno vožnja iznimno snažnih i brzih automobila za mlađe vozače odnosno trajnja zabrana kupnje i vožnje takvih automobila u slučaju višestrukih teških prijestupnika. U svakom slučaju žalosno što je još jedan život izgubljen i žalosno što su tog mladog čovjeka ustvari uništili vlastiti roditelji.

MA
marijan2916
15:35 08.04.2019.

nije kriva zadnja vuča već prevelika brzina i kočenje do daske-inercija gura veliku masu a kočnice "ne grizu jednako"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije