Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvaćen na snimci

VIDEO: Pogledajte zašto je ovaj tip postao glavni junak oružane pljačke

pljačka
20.03.2019.
u 23:49

Mladić naoružan pištoljem uperio je pištolj i zatražio novac iz blagajne od jedne zaposlenice

Jedan posjetitelj kladionice u kazahstanskom Aktauu postao je glavni junak oružane pljačke. Nadzorna kamera zabilježila je razbojstvo koje se dogodilo oko sedam sati ujutro 18. ožujka. Mladić naoružan pištoljem uperio je pištolj i zatražio novac iz blagajne od jedne zaposlenice.

Potom je došao i njegov pomagač koji je novac pokupio. Zaposlenica, je pak pokušala u jednom trenutku oteti oružje pljačkašu no bez uspjeha, ali je uspjela pritisnuti alarm.

I sve se to događalo pored posjetitelja koji je ležao na kauču i nije znao da se dogodila pljačka.

 

Ključne riječi

Komentara 2

OB
Oblivion
07:14 21.03.2019.

I zašto je tip postao glavni junak??????

TU
Tupko
00:23 21.03.2019.

To nije ništa, lik spava. Ima video pljačke kafića, gdje lik razbije veliki prozor/izlog, uđe unutra mašući pištoljem, svi polijegaju na pod, ovaj obavi što je imao i ode. Za svo to vrijeme jedan gost je sjedio za šankom i nešto radio na mobitelu i općenije primijetio što se oko njega događa. Kad je podigao pogled ostao zbunjen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije