Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To se zove karma

VIDEO Pogledajte što se dogodilo kriminalcu dok je pokušavao opljačkati svećenika

pljačka
Foto: Screenshot
1/2
30.01.2019.
u 14:40

Pljačkaši su okružili automobil, no onda je sve pošlo po krivu.

Nadzorna kamera snimila je šokantan trenutak kada je jedan pljačkaš iznenada preminuo dok je pokušavao opljačkati evangelističkog pastora.

Snimka nastala u nedjelju prikazuje trojicu muškaraca kako prilaze svećenikovu automobilu koji je bio parkiran u brazilskom gradu Guarulhosu blizu Sao Paula.

Pljačkaši su okružili automobil, no onda je sve pošlo po krivu.

Jedan od njih srušio se na pod i ostao nepomično ležati, a poslije je otkriveno kako je dobio srčani udar od kojeg je na mjestu preminuo.

Drugi muškarac je pobjegao, dok je treći ostao stajati kraj suvozačevih vrata. No ovaj što je pobjegao brzo se vratio i pokušao podići kolegu.

Iz automobila je nakon toga izišla žena, a potom i pastor koji su se udaljili dok su pljačkaši kružili oko automobila.

Iz vozila su uzeli torbicu, ispalili hitac prema pastoru te na kraju pobjegli.

Policija još nije otkrila identitet preminulog pljačkaša, a druga dvojica nisu uhićena.

>> Ovim se šokantnim situacijama nitko nije nadao, a snimila ih je kamera

pljačka
1/29
Ključne riječi

Komentara 5

DO
dosta
20:51 30.01.2019.

Negdje jos 2000 sam citao imao covjek stepenice od zeljeza, na vrata mu pozvone dvoje krimosa, drzi se za stok i otvori vrata, jedan uperi bang u covjeka da bi usao a covjek kako se drzao stisne gumbic, pokupili ih sa stepenica, u vrece, 380 volti ih je strefilo, i kaj nikaj, ali je to bilo u zemlji gdje ti nitko ne smije na posjed!

ME
Mesko
06:42 31.01.2019.

Draga Karolina Lubina, zar vas imaju u redakciji da prepričavate stare članke o izmišljenim događajima na drugim kontinentima i blamirate sebe i njih ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije