Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIČKO-SENJSKI ŽUPAN

VIDEO Pogledajte snimku pada Darka Milinovića: Suzukijem je u zavoj ušao s 230 km/h

Milinović
Foto: Screenshot
1/3
01.06.2020.
u 16:21

Ovo nije prva nesreća u prometu koju je preživio Milinović. Prije dvije godine, također na Grobniku, jureći svojim Suzukijem od 200 konjskih snaga izletio je s trkaće staze.

Ličko-senjski župan Darko Milinović ozlijeđen je u padu s motora na Automotodromu na Grobniku u nesreći koja se dogodila jučer.

U međuvremenu smo u posjed dobili snimku kobnog pada.

VIDEO: Darko Milinović pada s motora na Grobniku 

Milinović je u padu s motora slomio ključnu kost i zadobio kontuzije, a liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkom bolničkom centru Rijeka gdje se nalazio u ponedjeljak ujutro. Nesreća se dogodila u zavoju poznatom kao jedinica, a Milinović je u zavoj uletio s brzinom većom od 200 kilometara na sat.

Kako nam je rekao član uprave Automotodroma Grobnik Robert Živković, Milinović je dobro. 

"Živ je, nasmijan. Samo je slomio ključnu kost, a to je normalna ozljeda s obzirom na taj tip sporta", kazao nam je. 

Ubrzo se u medijima oglasio i sam Milinović.

"Pao sam na zavoju, na kraju ciljne ravnine, pri brzini od 230 kilometara na sat. Nisam siguran je li razlog pada bio kočenje ili možda masna mrlja na stazi. Imam snimku, ali iz nje se ne uspijeva razaznati što se dogodilo – rekao je Dado Milinović, koji već dulje vrijeme redovito odlazi na vožnje na Grobnik iz vlastitog gušta.

Podsjetimo, ovo nije prva nesreća u prometu koju je preživio Milinović. Prije dvije godine, također na Grobniku, jureći svojim Suzukijem od 200 konjskih snaga izletio je s trkaće staze. Tada je proklizao u zavoju. Iako se, kada je pao pri brzini od gotovo 200 kilometara na sat, kotrljao i prevrtao još 150 metara, prošao je samo s ozlijeđenim zapešćem koje mu je odmah operirano u bolnici u Lovranu. 

Dodajmo i to kako se baš nedavno na svom Facebooku Milinović pohvalio najnovijim fotografijama s Grobnika, a koje prilažemo uz tekst. 

Komentara 33

Avatar FalusBonus
FalusBonus
18:23 01.06.2020.

udri Darko na balote, briškule i šaha, a mani se motora

SV
Sveky12
17:12 01.06.2020.

Što ima veze ako je čoviku gušt vozit brzo tamo di postoje uvjeti za to?Samo što čovo ima već pokoje ljeto na leđima i instinkti i reakcije počinju biti ili krivi ili kasne... ali dobro je proša,oba puta.

Avatar kruno60
kruno60
19:54 01.06.2020.

Darko se dobro pobrunuo za sebe. Živjela majka koja nas hrani ( ne smijem reći na koga mislim jer bih požutio). Živjela demokratska republika Sjeverna Korea 😂.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije