Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna obljetnica

VIDEO Pogledajte posljednji izvještaj Siniše Glavaševića poslan iz Vukovara

Izvještaj Siniše Glavaševića
Foto: HRT
1/3
18.11.2018.
u 12:47

HRT je danas u sklopu posebnog programa emitirao i posljednji izvještaj Siniše Glavaševića

Ne treba posebno predstavljati novinara i heroja Vukovara Sinišu Glavaševića koji je cijelo vrijeme opsade izvještavao iz opkoljenog grada te je na koncu izveden iz vukovarske bolnice da bi bio ubijen i pokopan na Ovčari. 

HRT je danas u sklopu posebnog programa emitirao i posljednji izvještaj Siniše Glavaševića kojeg možete pogledati i ovdje.   

Izvještaj Siniše Glavaševića
1/14
Ključne riječi

Komentara 60

Avatar LieDetector
LieDetector
14:33 18.11.2018.

Vidite, ovu su prave izbjeglice, ovako izbjeglice izgledaju. A ne ovi garavi nabildani sa i.phoneima koji bi samo da se mnoze i zive na socijali sa sharijatskim zakonima.

PU
Pukovnik
13:48 18.11.2018.

Pratimo vas. Gledamo vas. Nikad više nećete doći u mogućnost učiniti zlo Hrvatskom narodu. Biti će mo tu gdje smo od stoljeća sedmog. Osudite se, čekamo vas. Zapamtite da smo sad pod oružjem, nismo više goloruki. Još jedan pokušaj i ovaj put vas pratimo u vaš brlog da čovječanstvo oslobodimo od vaše egzistencije.

BL
Blabla
14:14 18.11.2018.

Sinisa Glavasevic bi se danas sramio svog Sina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije