Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNIMNO OPASAN
Povratak na članak

VIDEO Pogledajte kako uragan Dorian ubrzava: Florida u pripravnom stanju na katastrofu

Brevard County, koji je istočno od Orlanda, objavio je obaveznu evakuaciju "zbog nesigurnosti puta razarajućeg vjetra i oluje".

Komentari 4

RI
river
22:51 31.08.2019.

Toliko su precizni ovi meteorologi digli su cjelu Floridu na noge a nisu obavjestili New York jer izgleda da ce tamo otici.....U Floridi narod trosi novac za stvari koje im nikad i nece trebati.Po mom misljenju urgan nece ni dotakniti urgan nece ni dotakniti Floridu

VL
BA
Barbasmora
18:18 31.08.2019.

Jadni ljudi! Nije dovoljno da imaju Trumpa...sad ce dobit i Doriana... Mogli smo i u lipoj nasoj siromasnoj pomoc prijatelju u nevolji hranom odjecom gorivim...a mozda bi mogli usvojit koje dite iz SAD. Velika bi to bila reklama recimo zaa Kolindu! Samo da ne zaboravila na dite nalik pasa kojeg je " spasila".....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.