Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNI BISERI

VIDEO Pogledajte kako je vozač u Solinu ugrozio više automobila

Screenshot
26.01.2021.
u 22:17

Prema riječima mještana, vozač tog automobila u kraju je poznat po nekulturnom ponašanju u prometu

Vozači kojima su prometna kultura i sigurna vožnja nepoznati pojmovi, sve su češća meta ismijavanja na društvenim mrežama. Slučajeva je toliko da su osnovane i specijalizirane grupe i stranice na društvenim mrežama koje dokumentiraju razne prometne bisere. Jedna od njih je i Facebook stranica "Prometne zgode i nezgode", koja je danas objavila snimku vrlo opasnog ubacivanja.

Snimka je nastala na ulicama Solina, a prema riječima mještana, vozač tog automobila u kraju je poznat po nekulturnom ponašanju u prometu. Potezom koji je učinio doveo je u opasnost i nekoliko vozila, a kako je izgledalo pogledajte u snimci.

Ključne riječi

Komentara 3

LI
lily
00:55 27.01.2021.

Takvih je puno iako skoro svaki dan netko pogine...

IV
IvanVrhovljan
23:30 26.01.2021.

Previše mu se žuri, sve dok netko ne nastrada, možda i on sam.

FA
fajlpz
08:18 27.01.2021.

Ima toga svaki dan ta možemo mi govorit da nismo balkan ali vožnja našim cestama sve kaže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije