Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mrtav-hladan

VIDEO Pogledajte kako je aktivist ukrao stolicu iz trgovine

Aktivist ukrao stolicu iz trgovine
Foto: screenshot
16.02.2019.
u 21:57

Nakon što su primijetili da je stolica nestala, djelatnici su pogledali nadzorne snimke, a voditelj je identificirao lopova kao Eymana

Američki antiporezni aktivist Tim Eyman pod istragom je nakon što je u srijedu navodno ukrao 70 dolara vrijednu uredsku stolicu iz trgovine u Laceyu.

Na snimci nadzorne kamere može se vidjeti kako Eyman u crvenoj majici s natpisom "Neka glasači odluče" hoda po hodniku i gleda u raznim smjerovima. Nakon nekog vremena sjeda na stolicu na kotačićima u predvorju, okreće se na njoj tri puta, pa u konačnici ustaje i odvozi stolicu iz trgovine.

Pogledajte video krađe:

Nakon minute vratio se u trgovinu gdje je printao i skenirao neke dokumente, zamijenio printer i kupio dva nova za 249 dolara, piše Seattle Times.

Zaposlenik trgovine policiji je rekao kako se Eyman ponašao uznemireno kad mu je ponudio pomoć u nošenju printera do auta.

- Kad smo došli do njegovog vozila, inzistirao je da printere ostavim na tlu - rekao je zaposlenik.

Nakon što su primijetili da je stolica nestala, djelatnici su pogledali nadzorne snimke, a voditelj je identificirao lopova kao Eymana.

Eyman, koji je lani podnio zahtjev za bankrotom i rastavom braka, poručio je da će potpuno surađivati u procesu.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Marko
Marko
22:11 16.02.2019.

Ja mislio aktivist ŽZ....

MT
makan tahi
09:46 17.02.2019.

stolicu ili stolac, sveta stolica ili sveti stolac, po pišalinu će doći kasnije

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
22:47 16.02.2019.

Lopov, jedan od uvjeta za učlanjenje u HDZ je ispunio....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije