Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sergej Šojgu

VIDEO Pogledajte izraz lica ruskog ministra obrane kada mu je Putin izdao naredbu koja je zgrozila svijet

Foto: Screenshot
1/3
27.02.2022.
u 19:18

Društvenim mrežama proširila se snimka koja prikazuje ruskog ministra koji sluša predsjednika Putina, no izraz njegova lica sve govori

Trenutak kad je ruski predsjednik Vladimir Putin zapovjedio da se ruske snage s nuklearnim oružjem podignu na visok stupanj pripravnosti, zabilježile su kamere, a posebno je zanimljiv bio izraz lica ruskog ministra obrane Sergeja Šojgua. 

Društvenim mrežama proširila se snimka koja prikazuje ruskog ministra koji sluša predsjednika Putina, no izraz njegova lica sve govori. 

 

- Razumijem - kratko je odgovorio Putinu kada mu je ovaj rekao da se ruske nuklearne snage stave u stupanj pripravnosti. 

- Ovo nije prvi put u posljednje vrijeme da Šojgu izgleda vrlo nelagodno dok prima naredbe od Putina - komentirali su novinari Financial Timesa. 

Komentara 40

Avatar solinarep
solinarep
19:28 27.02.2022.

Putin je ovo počeo shvaćati preosobno. I to svi oko njega vide. Kad čovjeku od metar i samovar njegov ego zamuti prosudbu, svašta je moguće. Nadajmo se da su ljudi oko njega racionalniji.

DU
Deleted user
21:20 27.02.2022.

I što onda, eusrbine, kad počne iscrpljivanje? Što se postiže, osim gladi i bijede? A misliš li da ti strašni Rusi mogu baš dugo održavati svoj ratni stroj sa milijardama troškova dnevno, dok postaju izolirani od čitavog svijeta? Nisam baš siguran da bi im rezultati tog iscrpljivanja bili bajni....

SK
Skviki3
19:29 27.02.2022.

Taj bu napravil puč.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije