Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASKOL

VIDEO Početak i kraj suradnje Brune Esih i Zlatka Hasanbegovića

Hasanbegović i Esih
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/8
23.07.2019.
u 14:08

Na nedavnom izborima za Europski parlament bili su blizu osvajanja mandata te su najavljivali još bolji rezultat na parlamentarnim izborima.

Bruna Esih jučer je u Zadru ponovno jednoglasno izabrana za predsjednicu stranke Neovisni za Hrvatsku, no to je prošlo u sjeni onoga što se događa u stranci.

Dok se u Zadru održavao izborni sabor, u Zagrebu je Zlatko Hasanbegović održao skup s kojeg je poručio da je sabor u Zadru bio protustatutaran.

- Iz nama nepoznatog razloga, pod nepoznatim utjecajem došlo je do bezumne jednostrane odluke predsjednice NHR-a da se sabor sazove u Zadru - rekao je Hasanbegović i dodao da članovi Predsjedništva koji su se okupili u Zagrebu odbijaju sudjelovati u 'bezumnom samoubilačkom potezu'.

Na nedavnom izborima za Europski parlament bili su blizu osvajanja mandata te su najavljivali još bolji rezultat na parlamentarnim izborima. No, nakon ovog raskola teško da će ponoviti ovaj rezultat. Pogledajte kako je počela priča o stranci Neovisni za Hrvatsku i kada su se počeli narušavati odnosi.

Komentara 10

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
14:20 23.07.2019.

Od velikih nada do velikog ništa !

Avatar Aydemi Popushi
Aydemi Popushi
14:28 23.07.2019.

Zar je neko ocekivao vise od desnice?

PA
Parites
17:16 23.07.2019.

Osmanski hizmećar i hazarska fitmija .....posvadili se.....Kakva šteta, a mogli su se vjenčati, odgojiti jednog malog Adolfa i živjeti sretno do kraja života.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije