Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Virovitici
Povratak na članak

VIDEO Plenković zaigrao košarku pa komentirao Škorine objave

Novootvorenu trodijelnu Sportsku dvoranu, površine 2.900 četvornih metara, koristit će učenici OŠ Vladimira Nazora koji do sada nisu imali dvoranu, djeca s teškoćama u razvoja i građani, odnosno sportske udruge.

Komentari 1

DD
ddh
23:28 12.06.2020.

Interesantno je kad se vidi tko Premijera proziva za to, da je 1991-e bio u diplomaciji,a ne na bojisnici. Pozivaju ga oni iz SDP-a, oni cija je stranka izasla iz sabornice kad se glasalo o nezavisnosti Hrvatske. Prozivaju ga oni iz Münhenske bojne, koji su u nekakvoj pivnici u Münchenu vikali hura, a prozivaju ga i oni i njihova djeca koji su se hrabro borili u zagrebackim kaficima i diskotekama. Plenkovic je nesto najbolje, sto se je i sto bi se Hrvatskoj moglo dogoditi. Covjek koji ima karakter, znanje i sposobnost da vodi drzavu i covjek kojega se moze pokazati svijetu i koga svijet izuzetno cijeni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.