Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno
Povratak na članak

VIDEO Pijan pokušao otvoriti vrata tramvaja, pogledajte što mu se dogodilo

Pijancu je ruka ostala zaglavljena u vratima, zbog čega ga je tramvaj povukao za sobom. Muškarac je nakon nekoliko metara izvukao ruku i pao u rupu kraj stanice, ali je iz svega nekim čudom izašao neokrznut

Komentari 4

GE
geler203
18:39 23.04.2019.

I zato ima mjesta ali zašto je Macaron poslao vojsku na ulice Francuske i dalje nikakve vijesti.

VL
Avatar Klint
Klint
23:22 23.04.2019.

"pao u rupu kraj stanice", pa pasti u rupu je mogao bilo tko, što neosigurana rupa radi na cesti, halo?

VL
Avatar Robinzon
Robinzon
08:44 24.04.2019.

Moderni gradovi imaju takve rupe za uvlačenje pijanaca koji nasilno otvaraju tramvajska vrata ali samo izvana.S druge strane vrata takvih rupa nema..To su t.zv. rupe uvlakuše.

VL
BR
Brankko
00:33 24.04.2019.

Nespretan tekst. Nije "rupa" nego na tom mjestu pločnik nije uzdignut, ne izgleda više kao peron. Dakle, nešto niži pločnik izvan stanice., tako nekako.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.