Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strašni napad

VIDEO Pas izgrizao lice autistične djevojčice: 'Ožiljke će imati doživotno'

Pas izgrizao djevojčicu
Foto: Wochit
1/4
03.05.2019.
u 10:35

Obitelj je Kieru odmah odvela u bolnicu, gdje je djevojčica prošla kroz trosatnu operaciju u kojoj su joj liječnici zašili usnu. Međutim, ožiljci će joj ostati do kraja života

Djevojčica (7) iz Velike Britanije ostala je traumatizirana i s trajnim ožiljcima nakon što ju je izgrizao pas pasmine akita.

Pas je autističnu Kieru Young lani iznenada napao i djelomično joj otkinuo usnu nakon što ga je podragala na jednoj proslavi rođendana u Bostonu na istoku Engleske, na koju ju je povela baka i skrbnica Sharon.

Pogledajte video:

 

Obitelj je Kieru odmah odvela u bolnicu, gdje je djevojčica prošla kroz trosatnu operaciju u kojoj su joj liječnici zašili usnu. Međutim, ožiljci će joj ostati do kraja života.

Pas je djevojčicu napao iako su vlasnici rekli da ga smije podragati.

– Još uvijek joj je teško jesti jer joj čeljust još uvijek nije sasvim u redu. Ožiljci nisu tako strašni, ali će ih imati doživotno – rekla je baka Sharon.

Ključne riječi

Komentara 22

PE
PetaGora
12:20 03.05.2019.

Psi prirodno imaju nagon (čak i nakon tisuća godina domestifikacije) napadati druga bića ako s njima nešto nije u redu. Smatraju da je to lak ulov. Teturajući pijanci, šepavi, ljudi sa poteškoćama...potencionalne su žrtve i psi trebaju biti pod nadzorom. Naravo da pudlica to baš i neće učiniti ali belgijaner ili nijemac je već na dobrom tragu...

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
18:03 03.05.2019.

Uskoro možemo očekivat dječja kolica u kojem zavaljenog psića gura bračni par 🐶

AR
Armagedon
19:08 03.05.2019.

Strašno, no taj pas nije prava Akita to je plemenita pasmina i nije s njim nešto u redu, psi znaju i osjećaju osobe koje su bezopasne i slične njima, a autistična djeca su takva, bezazlena i nemaju zla u sebi,, oni su poput mladunčadi i to psi osjećaju i uvijek se zaštitnički odnose prema takvoj djeci..... a ovaj pas očito je problematičan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije