Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tulum u willingenu

VIDEO Party nakon skijanja

30.01.2013.
u 09:00

Après ski partiji naziv je ovih tuluma koji postoje već više od 100 godina. Ovi partiji na brdu traju samo do 17 sati kada vozi zadnja žičara.

Malo mjesto Willingen u njemačkom Sauerlandu već godinama privlači tisuće posjetitelja. Razlog tome nisu samo obližnja brda i skijališta već i zabave. Après ski partiji naziv je ovih tuluma koji postoje već više od 100 godina. Počeli su kao okupljanja društva nakon dana provedenog na snijegu, na skijalištima. No, u međuvremenu mnogi koji ih posjećuju nisu čak niti zainteresirani za skijanje već dolaze direktno u lokale na skijalištima i ovdje uz mnogo alkohola pronalaze jednostavnu zabavu. Među njima je najveći broj vrlo mladih, a neki čak dolaze i iz inozemstva. Ovi partiji na brdu traju samo do 17 sati kada vozi zadnja žičara. Tko želi, može nastaviti u dolini, u nekoj od pivovara u Willingenu, u prijestolnici après ski partija u njemačkom Sauerlandu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije