Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLJEDICA DORIANA

VIDEO Gledao preko kamere kako im tornado uništava kuću

Tornado uništava kuću
Foto: screenshot/Facebook
1/3
06.09.2019.
u 18:00

Tornada su uobičajena pojava tijekom sezone uragana i tropskih oluja, te imaju tendenciju imati kratki rok trajanja i pojavljuju se bez upozorenja.

Jason Sawyer i njegova žena gledali su snimke s kamera na ulaznim vratima njihove kuće u gradiću Emerald Isle i vidjeli kako njihovu kuću u Sjevernoj Karolini uništava tornado nastao kao posljedica uragana Doriana, piše CNN. 

- Kamera s ulaznih vrata kuće bila je 'offline' i tada smo zaprimili vijest o tornadu u tom području. Pogledali smo što je sve snimljeno samo kako bi vidjeli tu snimku, kazao je Sawyer o snimci na kojoj se vidi kako jedan od 24 tornada nastalih zbog uragana diže njihovu kuću u zrak.

Par koji se nalazio u svojem domu u Raefordu odmah je znao kako je njihova kuća u Emerald Isle uništena. 

- Bili smo šokirani i posve iznenađeni. Bilo je nevjerojatno vidjeti kako se to događa. Zvuk je bio najpamtljiviji dio snimke i uistinu je naglasio koliko je snažan bio tornado, kazao je Jason Sawyer i dodao: - Ovo bi trebalo poslužiti svima kao upozorenje koji misle da mogu  'odraditi' da razmisle. Svi su bili zabrinuti zbog uragana i nisu ni razmišljali o tornadu.

Sawyer čeka da se podigne most prema otoku kako bi se mogao vratiti i vidjeti kakva je šteta. Tornada su uobičajena pojava tijekom sezone uragana i tropskih oluja, te imaju tendenciju imati kratki rok trajanja i pojavljuju se bez upozorenja. 

Komentara 1

JA
Javnodobro
21:46 06.09.2019.

Znam da ova snimka malo podsječa na Čarobnjak iz OZA ... svi mi koji smo daleko od toga mislimo nama se to ne može dogoditi. Ali opet koliko se vrijeme mjenja pitanje je vremena kad če i kod nas ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije