Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALI LOŠINJ

VIDEO Palo im tijesto na pod, oni ga vratili na lim: 'Mačka tu leži svakodnevno'

Foto: screenshot/Facebook
1/3
22.08.2019.
u 13:15

Mihill Kajtazi, vlasnik pekare, rekao je kako nije znao što se jutros dogodilo te da će odmah provjeriti i sankcionirati takvo ponašanje.

Dva pleha puna sirovog tijesta ispala su mladićima ispred pekare u Malom Lošinju, no umjesto da ga bace mladići su ga vratili nazad na pleh.

Cijeli događaj snimljen je kamerom s obližnjeg prozora. 

- Na tom mjestu gdje je tijesto palo, stalno se hoda. I mačka jedna tu leži svakodnevno. Zar to nisu mogli baciti? Kilogram tijesta košta četiri kune. Nitko ne bi propao, a ne bi se dovodilo u pitanje ljudsko zdravlje. Pa na tijesto se apsolutno sve lijepi - rekla je za Jutarnji jedna čitateljica.

Mihill Kajtazi, vlasnik pekare, rekao je kako nije znao što se jutros dogodilo te da će odmah provjeriti i sankcionirati takvo ponašanje. 

- Pravila se znaju. Mi i tijesto iz dostave kad se skiseli bacimo, a kamoli ako je palo na pod. To su pravila struke, nema razgovora. Odmah ću provjeriti kome se to dogodilo i gdje je završilo tijesto - rekao je Kajtazi.

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar rubinet
rubinet
13:20 22.08.2019.

Grijeh je bacati hranu...to me naučila pokojna none...

SH
Shalan
13:44 22.08.2019.

Sve će to termička obrada spaliti. I mačje dlake i ostalo 😁

Avatar morski
morski
13:52 22.08.2019.

Problem je što su ih vidjeli i snimili. U svim pekarama i mesnicama kada ih ne vide kupci, sve što padne na pod - nitko ne baca u smeće. Nisu pazili dali ih netko gleda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije