Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvaćeni dileri

VIDEO Pali s gotovo pola tone marihuane. Policija ih uhvatila u kombiju

Krijumčarenje marihuane
Foto: MUP
1/5
31.01.2020.
u 09:45

Policija je provela kriminalističko istraživanje nad dvije osobe, 29-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine i 41-godišnjim državljaninom Slovenije, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama

Policijski službenici osumnjičeni su dvojac zatekli na području općine Kraljevec na Sutli, u mjestu Radakovo, kako kombijem prevoze veću količinu marihuane.

Policijski službenici Službe za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta Zagreb te Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta proveli su kriminalističko istraživanje nad dvije osobe, 29-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine i 41-godišnjim državljaninom Slovenije zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, izvijestila je policija.

Osnovano se sumnja da su navedeno kazneno djelo počinili zajedno tako da su nakon prethodnog dogovora o suradnji na zasad neutvrđeni način zajedno nabavili veću količinu marihuane. Potom su je prevozili kombi vozilom, a na području općine Kraljevec na Sutli, u mjestu Radakovo, zatekli su ih policijski službenici.

Na temelju naloga Županijskog suda u Zagrebu obavljena je pretraga navedenog kombi vozila te je tom prilikom pronađena marihuana ukupne težine 481 kilogram upakirana u veći broj zasebnih paketa. Ukupna vrijednost zaplijenjene droge procjenjuje se na pet do sedam milijuna kuna.
 
Osumnjičenici su jučer predani pritvorskom nadzorniku, uz odgovarajuću kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Ključne riječi

Komentara 1

AL
alfich
10:02 31.01.2020.

Sve će to završiti u spalionici "Našicecementa", pa pa marihuani (kokainu, heroinu, amfetaminu, metamfetaminu, ecstasyju ....)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije