Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bum, tras!

VIDEO Ovaj ima tešku ruku: Sam sredio napasnike koji su maltretirali djevojke

Tučnjava na ulici
Foto: YouTube screenshot
1/2
20.12.2018.
u 10:24

Sve je počelo kad je ćelavi muškarac iz skupine napasnika počeo nešto dobacivati djevojkama koje su bile u prolazu...

Koliko ulazak u ulični sukob s nepoznatom osobom može biti nepredvidiv vrlo dobro prikazuje video koji se posljednjih dana pojavio na društvenim mrežama.

Nadzorne kamere snimile su, naime, šakački okršaj jednog korpulentnog mladića sa skupinom muškaraca, a deblji kraj izvukli su ovi potonji.

Sve je počelo kad je ćelavi muškarac iz skupine napasnika počeo nešto dobacivati djevojkama koje su bile u prolazu. Uzvratile su mu, a on je krenuo za njima. Na put mu je stao mladić i krenuo je sukob.

Kako je sve završilo pogledajte u videu, a dodat ćemo samo da su mladićevi udarci bili znatno učinkovitiji...

Ključne riječi

Komentara 55

PA
pandur
11:10 20.12.2018.

Za neke šok terapija je najbolja terapija.Vidi se da je tip boksač i potvrđuje onu staru-svaka budala se zna mlatiti ali vrlo malo ljudi se znaju boksati.

AS
asper
11:50 20.12.2018.

Youtube - "Brawl at Wollongong". Incident iz Australije, momak koji brani je bijelac i osuđen je na 11 mjeseci uvjetno (5 mjeseci zatvora), a ćelavi je, po imenu, ili Vijetnamac ili Polinezijac. Sud je bijelog optužio da je agresivan, a skupina je samo htjela "miroljubivo" rješiti nesporazum...

Avatar Zgubider.
Zgubider.
11:32 20.12.2018.

@javorko_Vidiš, taj "papak" bi stao pred manijaka iz Daruvara! Nadam se da će se naći neki "papak" koji će stati u obranu tvoje kčeri, djevojke, sestre ili majke, bude li jednom zatrebalo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije