Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pretvaraju li se neki vegetarijanci?

VIDEO Ova vegetarijanka pojela je meso nakon 22 godine... Njezina reakcija sve je iznenadila

Vegetarijanka
Foto: YouTube screnshot
1/4
04.11.2016.
u 17:09

"Sada znam što znači sočno... I ta hrskavost, ovo je stvarno dobra kožica. Okusi jednostavno cure sa svakim zalogajem – to se ne događa s povrćem"

Mnogi od nas postanu vegetarijanci tijekom školskih dana i sljedećih godina zadaju glavobolje kada je u pitanju hrana na zabavama ili naručivanje u restoranima. Postoje i oni koji su rođeni u vegetarijanskoj obitelji ne mogu zamisliti zariti svoje zube u nešto što je meso tijekom cijelog svog života.

A tu su i tzv. lažni vegetarijanci koji nas optužuju za okrutnost nad životinjama, a zatim pojedu slastan komad slanine u 2 ujutro.

Upravo zbog takvih mnogi su mesojedi uvjereni kako vegetarijanci zapravo sline nad mesnim proizvodima i poručuju: u ljudskoj je prirodi da volimo meso.

Na veliku žalost svih zagriženih vegetarijanaca, video vegetarijanke koja 22 godine nije ni okusila meso, mogao bi biti dokaz kako mi zaista jesmo programirani da nam je meso ukusno – prenosi Metro.

Stephania Potakis nije jela meso od osnovne škole, točno 22 godine, prije no što je ušla u restoran gdje su je dočekale mesne delicije. Sve je snimala kamera...

Možda ste zaključili kako će osoba koja više od dva desetljeća nije okusila meso smatrati krvavi odrezak naprosto odvratnim – no dogodilo se upravo suprotno. Svidio joj se.

Najprije je probala hrskavi pileći batak

– Sada znam što znači sočno...  I ta hrskavost, ovo je stvarno dobra kožica. Okusi jednostavno cure sa svakim zalogajem – to se ne događa s povrćem – rekla je Stephania.

Sljedeća porcija bila je koštana srž, "ono čudno jelo" kojima su nekad hranili djecu slabije konstitucije. Sada koštana srž postaje skup i pomodni obrok zapadnog svijeta,  a Stephaniju je jednostavno oduševio. 

– Ovo je moje novo najdraže jelo! To je zapravo: životinje stradaju, a ja im kažem: isisat ću ovo iz vaših kostiju!

Kada su na red stigla rebarca, Stephania je ostala potpuno zatečena bogatstvom okusa: – Ovo je potpuno druga razina hrane za koju uopće nisam znala ni da postoji, a sada sam tako sretna što sam njenim dijelom.

Sretno zaključuje kako će odsad jesti meso... sve dok ne umre!

>> Ovo je 5 najčešćih mitova o vegetarijanstvu!

Ključne riječi

Komentara 31

AP
apycant
17:33 04.11.2016.

u prirodi čovjeka je da jede raznolku hranu

KI
kinez14
07:53 05.11.2016.

Jos jedna americka glupost

Avatar babas
babas
18:06 04.11.2016.

Koštana srž? To se i meni gadi koji meso obožavam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije