Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUVALO IH 2000 POLICAJACA

VIDEO Ova snimka otkriva kako su prosvjednici tako lako ušli u zgradu Kongresa

Screenshot Twitter
06.01.2021.
u 23:17

Trumpovi pristaše ušli su u Kongres, a sada je otkriveno i kako im je to uspjelo s obzirom na to da je zgradu osiguravalo 2.000 policajaca

Neviđeni neredi događaju se u Washingtonu gdje su pristaše Donalda Trumpa prekinuli zasjedanje Kongresa koji je trebao potvrditi pobjedu Joea Bidena na američkim izborima.

Trumpovi pristaše ušli su u Kongres, a sada je otkriveno i kako im je to uspjelo s obzirom na to da je zgradu osiguravalo 2.000 policajaca.

Snimka na Twitteru pak pokazuje da je policija namjerno odustala od čuvanja ograde i pustila prosvjednike da prođu bez otpora.

Na CNN-u stručnjaci objašnjavaju da je policija to učinila vjerojatno odlučivši da fokusiraju većinu osiguranja na evakuaciju kongresnika.

Ključne riječi

Komentara 12

FU
Fullmax
23:27 06.01.2021.

Policija je uz narod.

MP
miroslav.petkovic.7564
23:36 06.01.2021.

Pa predali se pokrali su Trumpu izbore. Tamo je nastupio mrak. Tramp je dobar predsjednik nigdi nije poceo ratove.Milione radni mjesta otvorio.Sve je islo protiv njega .Ubistva crnaca Korona itd.Sta jazu domaci amerikanci moji sto su veci ameri od svih amera.Nisam vas tako ucio davno sam vam pisao tamo nema demokracije.Tamo je zavladao sumrak.A da se dogada u ovdje u Rusiji tako nesto smijali bi se i upisali u gace od smjeha.A vidite sad kako je ne valja se smijat tudem jadu i bjedi i sami to osjecamo..Naucite nesto iz ovog clanka

DU
Deleted user
23:30 06.01.2021.

Vojska i policija su na strani Trumpa. Jedino pitanje večeras u SAD-u je: koliko daleko Donald Trump želi ić?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije