Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREMITE MARAMICE

VIDEO Osmislila posebnu spravu za svojeg sina: 'To je majka godine'

Osmislila posebnu spravu
Foto: Twitter
1/3
23.10.2019.
u 23:15

Snimku objavljenu na Twitteru u trenutku pisanja ovog teksta pogledalo je nevjerojatnih 8,43 milijuna ljudi

Ljudi diljem svijeta ostali su oduševljeni i u suzama zbog snimke od 32 sekunde na kojoj dječak skejtborda. Naime, dječak ima cerebralnu paralizu, a njegova mama osmislila je posebnu vrstu sprave koja mu omogućuje da uživa u aktivnosti koju vole djeca diljem svijeta – skejtbordanju. 

Na snimci se vidi da se dječak u posebnoj spravi nalazi u skejt parku i kako ga mama gura preko prepreka dok se on smije i uživa. 

– Ima cerebralnu paralizu i htio je skejtati pa je njegova mama stvorila ovo kako bi to mogao. Moje srce. Majka godine. Njegov osmijeh na kraju. Moje poštovanje prema ovoj majci. Ona je junakinja. Naš novac trebao bi biti potrošen na uređaje kao što je takav koji bi zabavu učinio dostupnijom djeci s invaliditetom – naveo je tviteraš koji je i snimku objavio .

 

Veliki broj tviteraša ostao je oduševljen snimkom, kao i dizajnom te su mnogi poručili hrabroj mami da bi spravu trebala patentirati. 

Snimku objavljenu na Twitteru u trenutku pisanja ovog teksta pogledalo je nevjerojatnih 8,43 milijuna ljudi. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ada
Ada
00:09 24.10.2019.

Hvala ti, Gospodine, za majke kao što je ova, koja živi za svoje dijete i njegovu radost! Dugo je poživi da bude svome sinu oslonac sreća!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije