Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAO U STARA VREMENA

VIDEO Probna zabava u Zagrebu: Uzvanici bez maski i epidemioloških mjera

Zagreb: U restoranu Rooftop Lateral održana probna večera bez epidemioloških mjera
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/13
13.05.2021.
u 20:05

To je prva simulacija većeg okupljanja, a rezultati bi mogli utjecati na ublažavanje mjera.

Zanimanje javnosti usmjereno je prema večerašnjoj zabavi na kojem će se družiti oko 90-ak uzvanika na krovu nebodera u Strojarskoj ulici u Zagrebu bez maski i održavanja distance. To je prva simulacija većeg okupljanja, a rezultati bi mogli utjecati na ublažavanje mjera. 

Zabavu je organizirao Nacionalni stožer civilne zaštite i Nezavisna udruga ugostitelja. Pozvani gosti su prijatelji Udruge, a primili su dvije doze cjepiva ili im je test na COVID-19 bio negativan. U danima nakon zabave pratit će se njihovo zdravstveno stanje 

Slične simulacije već su izvedene diljem svijeta i mnogi smatraju kako će upravo to potaknuti konačni povratak kakvom-takvom normalnom životu nakon godinu i pol dana strogih mjera

Zagreb: U restoranu Rooftop Lateral održana probna večera bez epidemioloških mjera
1/12

Komentara 26

VL
_________
20:16 13.05.2021.

Ako netko od prisutnih za tjedan dana bude pozitivan na testu, po čemu će se znati da se zarazio na ovom tulumu, a ne u tramvaju ili na radnom mjestu, na primjer? Eksperiment vam je glupost na najjače, uostalom, kao i sve dosadašnje stožeraške umotvorine.

PE
Pears
20:13 13.05.2021.

Predstava za jadni narod spojen na TV.

PI
piaggio
20:12 13.05.2021.

Kontrola svakog aspekta života je jedina namjera ovog pokusa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije