Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KREATIVNO RJEŠENJE

VIDEO Odlučio stati na kraj onima koji ne nose maske: Izumio pištolj koji im puca masku na lice

Foto: YouTube
1/2
18.08.2020.
u 09:46

Prilikom svojeg testiranja na legendarnoj kalifornijskoj plaži Huntington, pokazalo se kako njegov izum ima problema, međutim koncept je oduševio brojne prolaznike koji su svjedočili testiranju izuma.

Za mnoge od nas nošenje maski postalo je posve normalno s obzirom na situaciju u kojoj se našao svijet, međutim ima onih koji se tome odupiru. Međutim, Amerikanac Allen Pan osmislio je genijalan način kako bi se pobrinuo da svatko ima masku i to tako što je izumio pištolj koji lansira maske ljudima na lice. 

- Riješio sam problem koji SAD ima s pandemijom tako što sam napravio pištolj - pohvalio se u videu koji je postao viralni hit, piše LADBible.

Allen Pan čiji YouTube kanal 'Sufficiently Advanced' ima 1,3 milijuna pretplatnika objavio je video u kojem se vidi kako njegov izum funkcionira, napomenuvši kako jako puno Amerikanaca ne nosi maske unatoč tome što vlada pandemija. 

 

- Ljudi ne nose maske, a trebali bi. I što bi trebali učiniti oko toga? Što bi ja trebao učiniti oko toga - zapitao se i istaknuo kako postoji jako puno videa koji govore o tome zašto je potrebno nositi maske, no on je odlučio se okrenuti nečemu oko čega većina Amerikanaca je jako strastvena - drugom amandmanu američkog Ustava. 

Naime, prema njemu svaki građanin ima pravo nositi oružje kako bi mogao obraniti sebe i svoju imovinu. 

- Odlučio se povezati drugi amandman i zdravlje. Dobro ste čuli. Povezao sam oružje i javnu sigurnost. - poručio je Pan i dodao: - Najbolje od oba dva svijeta! 

Prilikom svojeg testiranja na legendarnoj kalifornijskoj plaži Huntington, pokazalo se kako njegov izum ima problema, međutim koncept je oduševio brojne prolaznike koji su svjedočili testiranju izuma. 

Na njegovo pitanje bi li koristili njegov pištolj s maskama na nekom tko ne nosi masku, uz smijeh neki od njih su potvrdili. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
09:57 18.08.2020.

Ovo graniči s gretenizmom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije