Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIRLJIVA SNIMKA

VIDEO Očuh briznuo u plač: Posinak u pjesmici sakrio veliko iznenađenje

posvajanje
Foto: Screenshot Youtube
16.09.2016.
u 12:17

Od tebe sam naučio kako biti ono što sam danas. Brinuo si o meni i nikada me nisi napustio – stoji u pjesmici koju je jedan dječak napisao za svog očuha.

Iako djeca katkada ne razumiju važnost uloge očuha u životu, to se često promijeni kada postanu stariji.

Počinju osjećati duboku zahvalnost prema osobi koja je bila kraj njih kada je trebala. Mnoga djeca poslije požele da im te osobe i pravno postanu roditelji, a nema boljeg načina da se to napravi nego uz pjesmicu posvećenu očuhu s iznenađenjem na kraju.

– Bio si uz mene kada sam bio beba. Naučio si me voziti bicikl i pomogao mi u teškim vremenima. Pokazao si mi što je loše, a što dobro. Od tebe sam naučio kako biti ono što sam danas i brinuo si se o meni i nikada me nisi napustio – stoji u pjesmici koju je jedan dječak napisao za svog očuha.

Na samom kraju pjesmice zahvaljuje mu na svemu te mu uručuje papire za posvojenje. Ćelavi tetovirani očuh na kraju ovog emocionalnog videa zaplače i zagrli dječaka. 

>> Nakon 47 godina pronašla kćer koju je dala na posvajanje

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
08:46 19.09.2016.

Ćelavi tetovirani očuh? Ma dajte se počnite izražavati i pisati smislene rečenice kako i priliči vašem poslu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije