Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjećanje na poginule pilote
Povratak na članak

VIDEO Objavljena snimka veličanstvenog manevra pilota Baturine na Air showu u Sinju

MORH je izvijestio da je nastavljen i očevid koji provode zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Šibeniku, civilna i Vojna policija

Komentari 7

Avatar lovre von Bratsch
lovre von Bratsch
11:59 29.01.2020.

Neka mu je vječna slava i hvala... Počivaj u miru...

VL
LE
Levanto
08:34 29.01.2020.

Očito je bija prehrabar, ali more zna zavarati i teško je vizuelno biti na granici sigurnog letenja. Tuga za sve nas.

VL
BB
Bruno_Bear1
14:41 29.01.2020.

Narod kaže često mladost-ludost. Već ove snimke pokazuju koliku sreću je imao što nije poginuo prilikom ovih akrobacija i vratolomija, a ne može se uvijek računati na sreću

VL
US
USA
12:06 29.01.2020.

Svaka smrt mladog covjeka je veliki gubitak i trajna trauma za obitelj i prijatelje. Gubitak je i za HRZ jer se evidentno radi o vrhunskom pilotu. Ali to je rizik zanimanja I adrenalinskog uzitka kod brisuceg leta. Kiowa je vrhunskii helikopter, Baturina vrhunski pilot pa se opet dogodi greska koja rezultira smrcu jer tu nema sretnih rjesenja, svaka pogreska je zadnja. Citam nedavno Selakov interview gdje spominje koliko mu se puta ugasio motor dok je testirao Migove i eto srecom je ziv. Da ne kazem o ratnim situacijama gdje su i pilot i letjelica na granici svojih mogucnosti.

VL
CO
cokoljindaaa
11:55 29.01.2020.

Hebajga, tako im pao grah.

VL
Avatar partner
partner
13:22 29.01.2020.

super, mora da je to ponovio i prije dva dana, izgleda da mu je hoolywood doso glave, jedino mu je neko zaboravio reci da oni za snimanje koriste "green sceen".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.