Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilje

VIDEO Objavljena snimka napada na mlade Srbe u Vukovaru

Napad na Srbe u VUkovaru
Foto: Novosti screenshot
27.08.2020.
u 22:52

Milorad Pupovac danas je na konferenciji za medije rekao da je incident posljednji u nizu kontinuiranih organiziranih napada na građane srpske nacionalnosti.

Četvorica mladih Srba napadnuta su jučer navečer oko 23 sata u Vukovaru, a predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac danas je na konferenciji za medije rekao da je incident posljednji u nizu kontinuiranih organiziranih napada na građane srpske nacionalnosti.

Na videosnimci napada koju su dobile Novosti vidi se kako nekoliko osoba ulazi u automobil, čini se da ih je najmanje četiri, a nedaleko od njih se nalazi nešto veća skupina mladića. Dok spomenute osobe ulaze u automobil, mladići iz skupine im se približavaju, okružuju automobil i otvaraju stražnja i prednja vrata, udarajući rukama i nogama one koji su unutra. Iako vozač pokreće automobil, jedan napadač i dalje udara osobu na stražnjem sjedalu, sve dok automobil ne uspije otići.

 

To je već treći napad u tri dana u Vukovaru, kako je novinarima danas rekao Pupovac.

Iz PU Vukovarsko-srijemske jutros su izvijestili o sinoćnjem napadu na mlade Srbe, no nisu bili navedeni ni motiv ni nacionalnost sudionika, dok su poslijepodne rekli kako je istraga u tijeku te da su privedene dvije osobe.

Ključne riječi

Komentara 53

Avatar VelikaGlava
VelikaGlava
23:14 27.08.2020.

zanimljivo da nakon velikog obračuna u borovu naselju prije 2 mjeseca se nitko od vodećih srba nije oglasio. razlog? jer se jasno vidi na snimci kako srbi nose palice , a među uhapšenima je bilo ljudi iz njihovih sela oko vukovara

MA
Mandekic
05:16 28.08.2020.

Kako znate ko je ko!?

OL
Oleoleoleole
23:46 27.08.2020.

Kao i uvijek nema dokaza da su napadaci hrvati.nema dokaza da su napadnuti jer su srbi. A na snimci je jasno vidljivo kako "fake"udarci padaju. Ovaj na kraju najbolji primjer. Usporeni siroki udarci. Takvi se koriste na filmovima. Jadni pokusaj susjeda da ocrne hrvate

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije