Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE SE ODGOVORI

VIDEO Objavljena simulacija posljednje plovidbe potonulog Bourbon Rhodea

Foto: Screenshot/YouTube
1/5
17.10.2019.
u 23:15

- Koristim ‘Ship Simulator Extremes’ za simulaciju posljednje poznate plovidbe Bourbon Rhodea prema prikupljenim informacijama, napisao je filipinski pomorac ispod objave.

Odgovor na to zašto je došlo do potonuća francuskog tegljača Bourbon Rhode i nestanak 7 članova posade, među kojima je i hrvatski kapetan Dino Miškić, želi i cijela pomorska zajednica. 

Naime, međunarodni pomorski sindikat objavio je apel da se nastavi s aktivnom potragom, a jedan Filipinac objavio je simulaciju posljednje plovidbe Bourbon Rhode prema dostupnim podatcima,  prenosi Morski. 

- Koristim ‘Ship Simulator Extremes’ za simulaciju posljednje poznate plovidbe Bourbon Rhodea prema prikupljenim informacijama, napisao je filipinski pomorac ispod objave.

Podsjećamo, kampanja kojom se skupljao novac za privatnu potragu kapetana Dine Miškića se zatvorila. Iako se u tjedan dana prikupilo 90.398 eura, obitelj i prijatelji nestalog kapetana odlučili su da 'zbog velike udaljenosti lokacije havarije od kopna nemoguće je prikupljenim sredstvima organizirati privatnu potragu'.

Republika Hrvatska zatražila je pak da se uključi u istragu o tome zašto je potonuo brod Bourbon Rhode. 

Komentara 1

Avatar maskarada
maskarada
23:30 17.10.2019.

Mislim da je odavno svima jasno da su obični ljudi samo jedan obični broj ... to sto RH traži da se uključi u istragu imaju oni dovoljno svojih nesreća za istraživati... ali zašto bi, mi smo njima samo obični redni broj na glas koj listi... tužna sam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije