Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nagađanja ne prestaju

VIDEO Nova snimka opet potakla glasine o Putinovom zdravlju: Ponaša li se ruski vođa neobično?

Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
23.11.2022.
u 14:06

Društvenim mrežama šire se navodne snimke ruskog vođe koji se ponaša neobično, lupka nogama, vrpolji se....

Glasine o narušenom zdravlju ruskog predsjednika Vladimira Putina i dalje pune stranice svjetskih medija. Špekulacije o lošem zdravstvenom stanju ruskog predsjednika sve su češće od početka ruske invazije na Ukrajinu. Tako se, primjerice, pretpostavlja da boluje od raka ili Parkinsonove bolesti, no službene potvrde ni za jednu od tih tvrdnji nema. Nagađa se i da ga cijelo vrijeme prati tim liječnika koji nadziru njegovo zdravlje.

Nedavno je The Sun Online pisao da su procurili tajni dokumenti o zdravlju ruskog vođe. Tvrdili su tada da su dobili na uvid mailove iz Kremlja. Izvor blizak Kremlju kazao je da je Putinu navodno dijagnosticiran rani stadij Parkinsonove bolesti i rak gušterače. Također su se proširile i nepotvrđene informacije da Putin ima i rak prostate.

Društvenim mrežama stalno se šire navodne snimke ruskog vođe koji se ponaša neobično, lupka nogama, vrpolji se.... Tako sada Daily Mail piše o snimci sa sastanka Putina s Miguelom Díaz-Canelom, predsjednikom Kube koji se održao u utorak. 

Vladimir Putin, a kako piše Daily čvrsto se rukom drži za stolicu i tapka nogama po podu.

Na snimci, kako piše Daily Mail vidi se kako lijevom rukom drži ručku stolice na kojoj sjedi, kao da se pokušava stabilizirati, dok je njegova desna ruka nemirna, a nogama lupka po podu. 

Danas se Putin susreo s Dmitrijem Mazepinom, predsjednikom Upravnog odbora Uralchem grupe, ruskog proizvođača. Sjedili su jedno nasuprot drugom za velikim drvenim stolom, a i tom prilikom Putin se čvrsto držao se za rub stola, ovoga puta desnom rukom, tvrdi Daily Mail.

Podsjetimo, o zdravstvenom stanju Putina nagađa se stalno. Nagađalo se i nakon vojne povorke u svibnju u Moskvi u čast 77. obljetnice pobjede Sovjetskog Saveza nad nacističkom Njemačkom. Putin se, podsjetimo, u jednom trenutku tijekom proslave pokrio i dekom zbog hladnoće te je kašljucao. 

Mike Carter, stručnjak za govor tijela, gledao je Putinov govor i tada je objasnio da je uočio tri stvari u držanju ruskog predsjednika koje bi mogle biti znak nelagode ili boli. Carter je kazao za Mirror da je Putin vrlo plitko disao dok je govorio što bi moglo biti zbog neke vrste boli koju trpi, objasnio je tada.  Nije prvi put da se šire glasine o zdravlju ruskog vođe. Sve su dosad to nepotvrđene informacije.

 

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
15:06 23.11.2022.

Nasli ste da citirate "Daily Mail" i "Sun Online"... ha,ha,ha... nema vecheg smecha od novina u Britaniji. Sto je slijedece? Baba Vanga? Trece Oko? Nostradamus?

Avatar JustForYou
JustForYou
17:28 23.11.2022.

Daily mail ....ahahaha Ne zovu ih za dzabe u Britaniji GUTTER PRESS. Na kojem je onda tek nivou VL kad im je DM izvor informacija.

DU
Deleted user
18:48 23.11.2022.

nije on ruski vodja vec ruski predsjednik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije