Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASTANAK S PREDSJEDNIKOM

VIDEO Nova snimka: Angela Merkel opet se tresla

Foto: Reuters/PIXSELL
27.06.2019.
u 10:22

Merkel je 16. lipnja podrhtavala na susretu s ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskijem, a nakon toga kazala je da joj je bilo bolje nakon što je popila malo vode.

Njemačkoj kancelarki Angeli Merkel u četvrtak je ponovno pozlilo i mediji prenose da se tresla na susretu s predsjednikom Frankom-Walterom Steinmeierom, što je drugi put u dva tjedna.

Njezin glasnogovornik kasnije je kazao da se kancelarka dobro osjeća.

Merkel (64) je nazočila oproštaju od ministrice pravosuđa Katarine Barley, koja je osvojila mandat u Europskom parlamentu. Glasnogovornik je kazao da će kancelarka kasnije nazočiti prisegi novog ministra.

Merkel je 16. lipnja podrhtavala na susretu s ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskijem, a nakon toga kazala je da joj je bilo bolje nakon što je popila malo vode.

Berlin je pogodio toplinski val.

Upitan hoće li kancelarka sudjelovati u radu predstojećeg summita G20, glasnogovornik je odgovorio: "Sve će biti prema planu. Kancelarka je dobro."

Komentara 64

Avatar miyamoto
miyamoto
12:01 27.06.2019.

Svaki oblik mržnje i zavisti spram nekoga, opterećuje i izgriza hejtera iznutra, te uništava samopouzdanje i samopoštovanje. Čineći ga tako opterećenim nepotrebnim teretom. Hejter time šteti samo sebi, no smeta to i omraženom malo

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
11:02 27.06.2019.

Tresli su se i bolji od nje.

IM
Immanuell
12:54 27.06.2019.

Ovo neće proći samo od sebe. Gđa Merkel pod hitno treba ići liječniku i obaviti pretrage. Ona osjeti kad će joj biti loše pa to pokuša nekako zatomiti ali ne ide joj baš najbolje. Radnom vijeku je kraj. Slijedi mirovina pa dokad izdrži.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije