Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVIĐENO

VIDEO Nijemci napravili najveću šniclu na svijetu tešku čak 1208 kilograma

Najveća šnicla na svijetu
Foto: Screenshot/YouTube
1/4
19.09.2019.
u 15:35

Nakon službene potvrde, organizatori su podijelili najveću šniclu na svijetu u 4800 porcija i prodavali ih gostima festivala.

Na festivalu odrezaka u njemačkom gradu Mengkofen napravljena je najveća šnicla na svijetu koja je srušila Guinnessov rekord. 

Organizatori festivala spržili su 1208 kilograma tešku pileću šniclu koja se prostirala na 70 metara kvadratnih.

Za uspjeh takvog poduhvata potrošeno je čak 14 tisuća litara ulja, četiri tisuće jaja i 250 kilograma krušnih mrvica. Najveća šnicla na svijetu napravljena je od 400 manjih šnicli. Guinessova knjiga rekorda potvrdila je rušenje prethodnog rekorda. Nakon službene potvrde, organizatori su podijelili najveću šniclu na svijetu u 4800 porcija i prodavali ih gostima festivala. 

Sav prihod od prodaje išao je u dobrotvorne svrhe, piše Upi. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije