Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KIJEV

VIDEO Nije za one koji se boje visine: Mladić se bez opreme popeo na vrh zgrade

Foto: Screenshot/Wochit
1/5
16.07.2020.
u 11:49

Snimka je nastala u srpnju, a mladić je kazao kako je bilo vrlo opasno penjati se po zgradi, pogotovo što se sedam katova penjao uz pomoć električnih instalacija.

Mladi Ukrajinac Yaro Pancenko (18) snimio je uspon na vrh zgrade koja se nalazi u glavnoj ulici Kijeva, a na kojoj se nalazi velika zvijezda.

Snimka je nastala u srpnju, a mladić je kazao kako je bilo vrlo opasno penjati se po zgradi, pogotovo što se sedam katova penjao uz pomoć električnih instalacija.

- Istovremeno sam osjetio strah i divljenje kada sam došao do vrha, pozitivne emocije jednostavno su podivljale - rekao je Pancenko.

Na zgradu se popeo bez penjačke opreme, a u snimci možete pogledati kako je to izgledalo i kakav je mladić imao pogled na Kijev.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije