Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Paket 'stigao na vrijeme'

VIDEO: Nije mogao vjerovati što je dostavljač napravio s njegovim paketom

Screenshot
11.09.2019.
u 12:49

Dostavljač je mislio da je lako obavio posao, no nije znao da je sve snimljeno

George Curl (27) iz Berkshirea naručio je preko Amazona paket i mirno čekao kod kuće da dođe dostavljač. Bijeli kombi stigao je do njegova doma, ali ono što se dogodilo muškarca je razbjesnilo.

Naime, kad je pogledao kroz prozor, vidio je kako dostavljač njegov paket baca preko ograde na travnjak. Sve je zabilježila kamera, a muškarac je snimku poslao Amazonu da vide kako njihovi dostavljači obavljaju posao, piše aol.co.uk.

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
13:19 11.09.2019.

I mene šlogira kada mi HP uredno dostavi paket,svaki puta pomislim da je došao 25.12. a pred vratima stoji Djed Mraz!

Avatar Kaladin
Kaladin
13:16 11.09.2019.

Dostava im je preskupa, a i kad imaš Prime, free delivery vrijedi samo za područja domene i eventualno jednu dvije susjedne države. Uz to polovicu stvari ne šalju u Hrvatsku. Ako su knjige u pitanju, preporučam Book depository. Malo duže traje dostava (oko 4-5 dana) ali osim VAT- a koji je niti 1 euro, dostava je besplatna! A i knjige su uvijek na popustima i jeftinije od Amazona!

PE
pehlinar
07:33 12.09.2019.

A šta očekivat od garavog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije