Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPLAVLJENA TRŽNICA

VIDEO Nevrijeme paraliziralo Istanbul, jedna osoba poginula

Poplava u Istanbulu
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
17.08.2019.
u 19:42

Meteorolozi su najavili da će kiša nastaviti padati tijekom dana.

Istanbul je u subotu paraliziralo nevrijeme praćeno jakom kišom u kojemu je jedna osoba izgubila život i u kojemu je poplavljen dio Velikog bazara, poznate tržnice u staroj gradskoj jezgri.

Beskućnik koji je pronađen mrtav u pothodniku u četvrti Unkapani, najvjerojatnije se utopio, izvijestio je fotograf France Pressea. 

Ulice najvećeg turskog grada bile su oko podneva pod vodom i zakrčene automobilima koji su bili blokirani a trajekt koji vozi s jedne na drugu stranu Bospora nije plovio. Meteorolozi su najavili da će kiša nastaviti padati tijekom dana.

Na snimkama objavljenim na društvenim mrežama moglo se vidjeti kako trgovci na Velikom bazaru pokušavaju zaštiti svoje trgovine a privatna televizijska mreža NTV izvijestila je o velikom broju automobila koji su zapeli u nevremenu a vatrogasna vozila im pokušavaju pomoći.

Ključne riječi

Komentara 4

RI
river
04:31 18.08.2019.

gdje je bio Erdogen

SA
sargu123
08:45 18.08.2019.

Je li nevjesta dobro?

Avatar rubinet
rubinet
11:34 18.08.2019.

Carigrade grade...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije